Over Brys

Brys is de jongste telg in de Florys Groep. Vanuit Brys werven wij professionals voor organisaties in jouw regio. We richten ons op banen die je bij elke wat grotere organisatie tegenkomt: Finance, HR, Office, Support, Administratie, Marketing en Sales & Management. 

Wat ons onderscheidt van andere bureaus is dat we de match op drijfverenniveau en organisatiecultuur proberen te maken. Dat begint al met het aanspreken van de kandidaat. We doen dat op een manier die past bij de doelgroep. Recruiten is verleiden. Samen met jou gaan we op zoek naar wat jouw organisatie de kandidaat te bieden hebt.

De aanpak van Brys

Waar wordt je doelgroep nu warm van? Wij gieten die informatie in een wervingsplan en gaan voor je aan de slag. Op jobboards, via vacatureposting of door mensen actief de benaderen via sociale media. Op die manier kun je jouw vacatures met een gerust hart aan ons uit handen geven. En dat niet alleen. Als sparringpartner denken we ook graag vanuit een strategische bril mee in jouw personeelsbeleid en HR-vraagstukken. Wij regelen het voor je! Ons team bestaat uit drie ervaren recruiters. Specialisten met veel ervaring op het gebied van personeelsbehoefte, HR-trajecten en organisatieverandering. En omdat wij onderdeel zijn van de Florys Groep, hebben wij nog veel meer in huis dan alleen recruitment. Door goed naar je te luisteren en te sparren over jouw businessdoelstellingen, bieden wij soms juist verrassend andere oplossingen. Benieuwd? Wij leggen het graag aan je uit.

Wat je kunt verwachten

Professionaliteit: jaren ervaring binnen HR en Recruitment
✓ Focus: op talent en de groeipotentie van dit talent
Nuchterheid: Geen snelle jongens, maar nuchter en gericht het beste voor de professional en klant