Over Aatop Zorg

Ben je op zoek naar personeel of juist een nieuwe baan in de zorg? Aatop Zorg is het vriendelijke en deskundige bureau voor werving en selectie van zorgprofessionals. Aatop Zorg is actief in de volle breedte van de zorg. Van jeugdzorg tot ouderenzorg en van gehandicaptenzorg tot thuiszorg, wij helpen je graag!

Aatop

Aatop Zorg was jarenlang onderdeel van Aatop Zorg onder leiding van Aad Vermeulen. Sinds 2008 hield het bedrijf zich bezig met het werven en selecteren van zorgpersoneel. Dit resulteerde in een zeer uitgebreid netwerk vol zorgprofessionals en organisaties. 

Overname Aatop Zorg

Het balletje ging rollen toen Aad Vermeulen, oprichter van Aatop Zorg, in contact kwam met Nico de Jager, één van de oprichters van de Florys Groep. Aad zocht een partij die zijn bedrijfsonderdeel verder kon uitbouwen. Tijdens het contact kwam de toekomst van Aatop Zorg ter sprake en van het een kwam het ander.”

Vanaf heden onderdeel van Florys Groep

Wie een fulltime of parttimebaan zoekt bij een zorginstelling kan sinds de overname door Florys Groep nog altijd bij Aatop Zorg terecht. Aatop Zorg helpt mensen een plek te vinden waar ze zich voor langere tijd kunnen inzetten. Niet alleen verplegend en verzorgend personeel kan bij Aatop Zorg terecht, maar ook mensen die in staffuncties willen werken. Daarnaast kunnen mensen uit andere sectoren, die door corona geen werk meer hebben, zich laten omscholen naar een functie in de zorg.

Dankzij deze ontwikkeling kan Aatop Zorg de volgende stap zetten in het helpen en ondersteunen van zorgorganisaties en zorgprofessionals. Wie een baan zoekt bij een zorginstelling kan sinds de overname door Florys Groep nog altijd bij Aatop Zorg terecht. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan in de zorg. Aatop Zorg helpt mensen een plek te vinden waar ze zich voor langere tijd kunnen inzetten. Niet alleen verplegend en verzorgend personeel kan bij Aatop Zorg terecht, maar ook zij-instromers en mensen die in staffuncties willen werken, zijn welkom.

We zien naast een tekort aan zorgpersoneel ook problemen met de manier waarop de zorg georganiseerd is. Bijvoorbeeld bij de personeelsplanning en het behouden van mensen. Met de expertise die Florys Groep al in huis heeft kunnen we deze zorgorganisaties nu ook ondersteuning bieden bij HR-vraagstukken en  bij het optimaliseren van processen. Uiteindelijk brengt dit rust en stabiliteit in de zorg, wat uiteindelijk weer ten goede komt aan de cliënt zelf.

Naast Sliedrecht en Veenendaal zijn we nu ook bereikbaar op ons kantoor in Alblasserdam.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marianne Otterspeer van Aatop Zorg via 06-24150241 of marianne@aatopzorg.nl