Over Aatop Zorg

Aatop Zorg is een vriendelijk en deskundig bureau voor de werving en selectie van zorgprofessionals. Naast het zoeken van de juiste mensen richt Aatop Zorg zich ook op het adviseren en ondersteunen van zorgorganisaties met slimme hr-diensten. 

Aatop Zorg

Aatop Zorg is al jaren actief in de volle breedte van de zorg. Van jeugdzorg tot ouderenzorg en van gehandicaptenzorg tot thuiszorg. De kernactiviteiten liggen op het vinden van de juiste mensen voor zorggerelateerde organisaties. Eind 2020 is Aatop Zorg overgenomen door de Florys Groep. Als gevolg van deze overname ondersteunt Aatop Zorg naast recruitment nu ook op het gebied van HR, IT, Finance, of Arbeidsrecht.

Vanaf 2020 onderdeel van Florys Groep

Het balletje ging rollen toen Aad Vermeulen, oprichter van Aatop Zorg, in contact kwam met Nico de Jager, één van de oprichters van de Florys Groep. Aad zocht een partij die zijn bedrijfsonderdeel verder kon uitbouwen. Tijdens het contact kwam de toekomst van Aatop Zorg ter sprake en van het een kwam het ander.” Na de zomer van 2020 werde de overname een feit.