Over Florys en Intro

Florys en Intro Personeel zijn de leukste bedrijven van Nederland! En weet je wat ook grappig is? We zijn familie! We wandelen onder dezelfde paraplu. Onze jassen hangen aan dezelfde kapstok. Inderdaad, we zijn iets anders maar toch onafscheidelijk. 

Hoe zijn Florys en Intro Personeel ontstaan? Dat leggen we graag aan je uit. Ondernemerschap en samenwerking vormen vanaf het eerste uur de basis voor Florys en Intro. Intro Personeel werd opgericht om een verbindende functie op de regionale arbeidsmarkt te spelen. Anders dan andere uitzendbureaus, gericht op kwaliteit en de lange termijn. Florys zou de processen en financiële kant van Intro Personeel borgen. Onder het mom van ‘je moet doen waar je goed in bent’, zochten de organisatie hun weg. Vaak samen. In de loop van de jaren ontwikkelde Florys steeds meer kennis. Kennis die ook goed ingezet kon worden voor andere bedrijven. Of het nu op financieel en fiscaal gebied was, of op het gebied van salarisverwerking, juridische zaken, IT of HR. Florys kon altijd meedenken. Bovendien was ons specialisme in de flexbranche een sterk punt om andere uitzend- en payrollbedrijven verder op weg te helpen. Ook Intro Personeel zette mooie stappen en opende gaandeweg steeds meer vestigingen. Op dit moment zijn we een mooie organisatie: twee hoofdkantoren, 7 Intro-vestigingen en zo’n 90 collega’s.

De directie van Florys en Intro Personeel bestaat uit Nico de Jager, Johan Baan en Sander Mijnster. Zij zijn alle drie betrokken geweest bij de oprichting van de organisatie. Sinds een tijdje maakt ook Tjeerd Putters deel uit van het directieteam. Met ingang van 2019 zijn Marco Visser en Rindert de Kooter als partners toegetreden binnen Florys Financieel en Fiscaal.

Door de jaren heen is één ding als paal boven water blijven staan: onze medewerkers nemen een centrale plaats in. We willen hen een mooie plek bieden waardoor ze zich verder kunnen ontwikkelen: binnen én buiten het werk.

Wil jij ook bij ons werken? Kijk dan eens bij onze vacatures.