Wij zijn Florys

Pfoeh, het werken bij een strategisch partner klinkt misschien best wel vaag. Maar dat is alles behalve het geval. Florys gaat voor bloei! Voor ondernemers die (weer) fluitend en zorgeloos naar hun zaak willen rijden. 

Ons kantoor staat in Hardinxveld-Giessendam. Een dorp langs de A15 omgeven door sloten en weilanden. En toevallig is juist hier één van de leukste werkgevers gevestigd. Florys! Maar wat doen wij? Wij zijn strategisch partner voor ondernemers. Dit betekent dat wij onze klanten, door goed te luisteren, helpen op alle administratieve vlakken die met het ondernemerschap te maken heeft. Van het opstellen van diverse financiële rapportages en het uitbetalen van de salarissen tot en met leveren van een goed softwarepakket en het geven van juridisch advies.

Oplossingen die samen werken, daar gaan wij dus voor! En misschien wel samen met jou! Wellicht heb je het al gelezen, maar bij ons draait het niet alleen om geld of zoveel mogelijk uren schrijven. Nee, bij ons is er ook tijd om er voor elkaar te zijn in leuke en minder leuke tijden. Wij willen dat je een veilige werkplek hebt. Een plek om jouw talent te benutten en verder te ontplooien. Onze HR-manager denkt graag met je mee als je een opleiding wilt volgen. Of je kunt eens een kijkje komen nemen op een andere afdeling. Want misschien past die IT-functie veel beter bij jou. En als we een heel goed jaar draaien, dan maken we een mooie reis met elkaar.

Wil jij bij Florys werken? Kijk dan eens bij onze vacatures