Terug naar overzicht
 • Organisatie

  Intro Personeel

 • Onderdeel

  Recruitment

 • Dienstverband

  Fulltime

 • Opleidingsniveau

  HBO WO

 • Plaats

  IJsselstein

 • Gepubliceerd op

Gefeliciteerd! De sociale functie met toegevoegde waarde voor het bedrijfsleven waarnaar je op zoek was heb je zojuist gevonden. Wij zijn Intro Personeel en onze vestiging in IJsselstein zoekt een toffe collega. Iemand die met uitzicht op de zendmast van Lopik werkzoekenden en werkgevers aan elkaar verbindt.  

Je hebt het

We staan bij Intro bekend als een lokale partij. Daarom vinden we het belangrijk dat onze werknemers de regio kennen, de Lopikerwaard. Jij woont bij voorkeur in deze regio of in een straal van 20 kilometer rondom de vestiging. Verder is belangrijk: 

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, het liefst met een opleiding gericht op marketing, communicatie of HR.  
Je hebt een commerciële antenne, een drive om te scoren. Jouw passie om je werk goed te doen uit zich in succes.  
Je bent sociaal sterk, komt sympathiek over en kunt je inleven in het verhaal van anderen.  
Je Nederlands schrijven en spreken is uitstekend. 

 

Wat je gaat doen

Je zoekt, benadert en bindt geschikte kandidaten via zeer diverse kanalen. Je doel is om deze kandidaten te verbinden aan een nieuwe baan, gericht op een nieuwe toekomst. Deze vacature kan al in beheer zijn bij Intro, maar het kan ook zijn dat we die nog moeten binnenhalen. Dat doe je zelf waarschijnlijk niet, maar je hebt wel een rol in de vacature-intake, het goed en duidelijk binnenhalen van de ins en outs van de vacature van onze opdrachtgever.  

Je hebt hiervoor regelmatig contact met accountmanagers, vestigingsmanagers en recruitment consultants, maar ook met onze marketingafdeling schakel je regelmatig om alles geregeld te krijgen. Je hebt goede online tools om je werk goed uit te voeren, maar het is voor deze functie belangrijk dat je goed kan plannen en organiseren.  

Vervolgens nodig je de benaderde kandidaten uit voor een goed gesprek op kantoor of via een videocall. Je initieert ideeën om onder kandidaten te netwerken en werkzoekenden te verbinden met Intro. 

Je schrijft op een leuke, creatieve, manier vacatures en andere teksten en plaatst deze op de website.  
Je hebt contact met werkgevers over openstaande vacatures en zorgt dat de kwaliteit van de vacatures op de website optimaal is.  
Je beheert de social media op IJsselstein en jaagt de online vindbaarheid aan in samenwerking met de afdeling Marketing. Hierbij reguleer je de budgetten. 
Je zet acties op om de naamsbekendheid, candidate experience en candidate engagement te verbeteren in IJsselstein en omgeving. Denk ook de lokale sponsoracties.  

 

Je verdient het

We vinden het essentieel om goed voor onze mensen te zorgen. Daar hoort een gezonde basis bij, maar bij ons werken veel collega’s die onze organisatie vooral waarderen vanwege de secundaire voorwaarden, waar we je graag in een gesprek wat over delen. Naast de basis van een goed salaris, pensioen, reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering kan je rekenen op:  

Maar liefst 31,5 vrije dagen per jaar 
Gezellige collega’s en ieder jaar gave bedrijfsuitjes en regelmatig gezellige personeelsbijeenkomsten 
Ruime mogelijkheden om jouw talenten verder te ontwikkelen 
Een gezonde balans tussen werk en privé 
Een plek in een organisatie waar oog en ruimte is voor andere zaken dan werk 

 

Over Florys Groep

Intro Personeel staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van de Florys Groep. Samen met onze collega’s van Financieel & Fiscaal, Proces & IT, Arbeidsrecht en HR bieden we diensten op het gebied van ‘mens, werk en organisatie’. Ons gezamenlijk doel is: de ander tot bloei brengen.  
Dat zorgt ervoor dat onze klanten, maar ook onze collega’s, precies weten wat ze aan ons hebben. Ze kunnen op ons rekenen. Onze medewerkers zijn de belangrijkste ambassadeurs van onze organisatie. Op dit moment werken we met zo’n 90 professionals die allemaal op hun eigen expertisegebied actief zijn. Word jij de volgende? 

 

Solliciteer direct

Wil jij knallen met uitzicht op de zendmast van Lopik

Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures